Plaques grabades


Plaques en inoxidable polit o en llautó brillant o envellit, amb gravats de gran qualitat

Omella Gravats realitza plaques en inoxidable polit o en llautó brillant o envellit, amb gravats de gran qualitat en baix relleu i la possibilitat de deixar els fons dels gravats mats o lacats en negre al forn.

Són totes elles plaques amb una gran presència i una excel · lent durabilitat.


Plaquetes codi QR en llautó i gravats lacats en negre

Plaquetes de gran qualitat en llautó polit molt brillant amb codis QR. Els fons dels gravats van ser lacats en negre per aconseguir el màxim contrast per fotografiar amb smartphones i accedir a la informació que contenen. La laca negra va ser tractada en forn per aconseguir una durabilitat perpètua.
+info

Plaques gravades en llautó envellit per identificar taules de restaurant

Plaques ovalades i amb orificis de llautó amb un acabat envellit per identificar les taules d'un restaurant. Del mateix estil i diverses mides es van fer per identificar les diverses portes del restaurant.
+info

Placa en inox pulit i gravats lacats en negre

Placa de 20x20cm en inox brillant per identificar parcel7les a la intempèrie.
+info

Plaques metacrilat

Les plaques de metacrilat van gravades per la seva part posterior i després poden anar pintades. Les plaques de metacrilat tenen una gran presència i durabilitat.
+info

Placa commemorativa o d'homenatge gravada en acer corten

Aquesta placa en acer corten està rovellada i després gravada. Posteriorment se li dóna a l'acer corten un tractament químic per aturar el procés d'oxidació de manera que els textos gravats perduren amb la seva brillantor, ressaltant sobre l'òxid.
+info
OMELLA GRAVATS | Tel +34 933 252 441 Fax +34 935 533 635 | Diputació 50 int 08015 Barcelona España | info@omellagrabados.com | www.omellagrabados.com