Mecanitzats


Mecanitzats mitjançant fresadores i torns CNC 3D.

L'avançat programari de OMELLA GRAVATS permet la fabricació de mecanitzats en 3D de gran detall, així com simulacions de com quedaran les peces una vegada mecanitzades en el material definitiu.

També disposa de màquines d'electroerosió (EDM), capaços d'orbitar, realitzar erosions laterals, etc, amb gran qualitat d'acabats.

MECANITZAT DE SÈRIES

Si es necessita fabricar peces a partir d'un model físic de forma ràpida i econòmica OMELLA GRAVATS disposa de pantògrafs copiadors.
Mecanitzat de figures a electroerosió en motlle de injecció

Mecanitzats de figures complexes en motlle per injecció de goma i el gravat de les seves corresponents referències a les cavitats, en aquest exemple és un motlle per a la fabricació de ventoses. Per mecanitzar aquestes figures s'ha combinat l'ús del torn, les fresadores CNC i la electroerosió per aconseguir els elèctrodes necessaris per a la mecanització del motlle d'injecció.
+info

Figura en motlle

Mecanitzat de figura a motlle amb una meitat en una corredissa.
+info

Postís d'interior de motlle de injecció de plàstic

Postís de noyo interior de motlle de injecció de plàstic. S'ha realitzat el mecanitzat mitjançant el mecanitzat de diversos elèctrodes que després han erosionat la peça.
+info

Trofeu Cub Trencat

Trofeu de grans dimensions mecanitzat a partir d'un bloc d'alumini massís amb nucli de marbre negre.

Acabat amb poliment manual que dóna una gran prestància a la peça.

+info
OMELLA GRAVATS | Tel +34 933 252 441 Fax +34 935 533 635 | Diputació 50 int 08015 Barcelona España | info@omellagrabados.com | www.omellagrabados.com