Gravat


Gravats d'alta qualitat en qualsevol tipus de material, tant sèries llargues com a peces úniques.

OMELLA GRAVATS treballa acers i metalls, fins i tot peces de gran duresa com peces temperades o peces de widia (metall dur). També fa gravats en materials tous com podrien ser els plàstics, metacrilats, resines, etc.

Gravats en alt i baix relleu tot tipus de textos, figures, ranures, sobre superfícies planes, ràdios, perfils inclinats i sobre superfícies 3D.

A partir de models 3D tant físics com informàtics en la majoria de formats, IGS, Parasolid, DWG... OMELLA GRAVATS realitza els corresponents gravats o mecanitzats 3D ja siguin peces grans per a la indústria com a molt petites per a treballs de joieria o enginyeria.

LLARGUES SÈRIES

Gravats de llargues sèries a preus molt competitius mantenint els nostres estàndards de qualitat.

Aquestes llargues sèries poden comptar de numeracions o textos que varien en cada unitat.

També realitzem col.leccions de abecedaris o numeracions ja siguin electrodes per fer servir en màquines d'electroerosió, punxons, plantilles, etc.


Gravats en rodets en alt relleu

Gravats en rulines o rodets en alt o baix relleu, fins i tot en peces prèviament temperades, Omella Gravats pot mecanitzar també els rodets segons les seves necessitats. Els rodets marquen en rodar sobre el seu eix els materials que passen per sota d'ells.
+info

Plaques metacrilat

Les plaques de metacrilat van gravades per la seva part posterior i després poden anar pintades. Les plaques de metacrilat tenen una gran presència i durabilitat.
+info

Placa commemorativa o d'homenatge gravada en acer corten

Aquesta placa en acer corten està rovellada i després gravada. Posteriorment se li dóna a l'acer corten un tractament químic per aturar el procés d'oxidació de manera que els textos gravats perduren amb la seva brillantor, ressaltant sobre l'òxid.
+info

Punxons per marcar a martell estàndard

Punxons d'acer 1.2379 temperats a 62 HRc cilíndrics de mesures estàndard amb gravat dins d'un interior de 8mm de diàmetre. Gravats amb text o logotip personalitzats, lliuraments en 72 hores ja temperats.
+info

Encuny Mascle Femella per botó texans Pepe Jeans

Fabricació de encuny mascle femella per estampar culot còncau amb marca Pepe Jeans en baix relleu, per a la indústria de fornitures del metall.
+info

Gravat de nònius mil.limetrat per màquina

Gravat de les ratlles i números per indicar les mesures en una peça d'alumini d'una màquina, tant en la superfície plana com sobre la superfície inclinada del bisell
+info

Gravat anell d'or

Gravat en anell seguint el disseny de les rajoles de l’acera de Barcelona.
Troquel estampació medalles

+info

Elèctrode Cacaolat

Elèctrode de coure electrolític amb gravat d'alta qualitat per a la fabricació dels taps de les ampolles de Cacaolat.

Juntament amb aquest elèctrode es va fabricar també la seva parella per gravar les ranures laterals del tap.

+info

Marca per a taps

Gravat del postís interior del model que fabrica els taps per a diverses marques.
+info

Elèctrode coure Verge

Elèctrode en tres dimensions de la Mare de Déu per a la fabricació del troquel per a un taller de joieria que farà amb ell medalles d'or buides per dins.

Aconseguim fer l'elèctrode i els troquels simplement a partir de fotografies de la Mare de Déu o Sant en qüestió.

+info
OMELLA GRAVATS | Tel +34 933 252 441 Fax +34 935 533 635 | Diputació 50 int 08015 Barcelona España | info@omellagrabados.com | www.omellagrabados.com