Grabats


Gravats d'alta qualitat en qualsevol tipus de material, tant sèries llargues com a peces úniques.

OMELLA GRAVATS treballa acers i metalls, fins i tot peces de gran duresa com peces temperades o peces de widia (metall dur). També fa gravats en materials tous com podrien ser els plàstics, metacrilats, resines, etc.

Gravats en alt i baix relleu tot tipus de textos, figures, ranures, sobre superfícies planes, ràdios, perfils inclinats i sobre superfícies 3D.

A partir de models 3D tant físics com informàtics en la majoria de formats, IGS, Parasolid, DWG... OMELLA GRAVATS realitza els corresponents gravats o mecanitzats 3D ja siguin peces grans per a la indústria com a molt petites per a treballs de joieria o enginyeria.

També gravats de llargues sèries a preus molt competitius mantenint els nostres estàndards de qualitat. Aquestes llargues sèries poden comptar de numeracions o textos que varien en cada unitat.

També realitzem col.leccions de abecedaris o numeracions ja siguin electrodes per fer servir en màquines d'electroerosió, punxons, plantilles, etc.


Gravats de figures a electroerosió en motlle de injecció

Gravats en motlle de injecció per generar figures complexes. Omella Gravats també realitza reparacions o modificacions de motlles ja existents. Per gravar aquestes figures s'ha combinat l'ús del torn, les fresadores CNC i la electroerosió per aconseguir els elèctrodes necessaris per al gravat del motlle d'injecció.
+info

Gravats en rodets en alt relleu

Gravats en rulines o rodets en alt o baix relleu, fins i tot en peces prèviament temperades, Omella Gravats pot mecanitzar també els rodets segons les seves necessitats. Els rodets marquen en rodar sobre el seu eix els materials que passen per sota d'ells.
+info

Placa commemorativa o d'homenatge gravada en acer corten

Aquesta placa en acer corten està rovellada i després gravada. Posteriorment se li dóna a l'acer corten un tractament químic per aturar el procés d'oxidació de manera que els textos gravats perduren amb la seva brillantor, ressaltant sobre l'òxid.
+info

Gravat de nònius mil.limetrat per màquina

Gravat de les ratlles i números per indicar les mesures en una peça d'alumini d'una màquina, tant en la superfície plana com sobre la superfície inclinada del bisell
+info

Encuny mascle femella gravat per fabricar xapes de cava

Mitjançant aquest encuny mecanitzat per torn i gravat usant electroerosió, s'aconsegueix estampar les xapes de cava amb un gravat en alt relleu, en aquest cas d'una vinya i el nom de la marca Cava Nussal.
+info

Gravat en postís de motlle

Gravat mitjançant erosió en postís de motlle de cadira de plàstic, aconseguint un granulat en el gravat que o fa ressaltar respecte el fons polit.
+info

Marca per a taps

Gravat del postís interior del model que fabrica els taps per a diverses marques.
+info

Elèctrode coure Verge

Elèctrode en tres dimensions de la Mare de Déu per a la fabricació del troquel per a un taller de joieria que farà amb ell medalles d'or buides per dins.

Aconseguim fer l'elèctrode i els troquels simplement a partir de fotografies de la Mare de Déu o Sant en qüestió.

+info
OMELLA GRAVATS | Tel +34 933 252 441 Fax +34 935 533 635 | Diputació 50 int 08015 Barcelona España | info@omellagrabados.com | www.omellagrabados.com