Electroerosionat


OMELLA GRAVATS ofereix la seva experiéncia i màquines d'electroerosió.

OMELLA GRAVATS realitza el erosionat dels seus elèctrodes o dels seus clients sobre tot tipus de metall fèrric.

L'electroerosió, també conegut com Mecanitzat per Descàrrega Elèctrica o EDM, és un procés de fabricació únic per aconseguir complexes configuracions que són impossibles d'una altra manera. És útil com a cavitats de motlles, punxons, matrius i tot tipus de mecanitzats complexos.

Els serveis d'electroerosió de OMELLA GRAVATS permeten realitzar òrbites del elèctrode i excel.lents acabats, així com la realització dels elèctrodes de desbast i acabat en el mateix taller.

Per a aquelles ocasions que es requereix la realització d'un acabat rugós en la peça, disposem d'un catàleg dels diferents nivells d'acabat.


Gravats de figures a electroerosió en motlle de injecció

Gravats en motlle de injecció per generar figures complexes. Omella Gravats també realitza reparacions o modificacions de motlles ja existents. Per gravar aquestes figures s'ha combinat l'ús del torn, les fresadores CNC i la electroerosió per aconseguir els elèctrodes necessaris per al gravat del motlle d'injecció.
+info

Encuny mascle femella gravat per fabricar xapes de cava

Mitjançant aquest encuny mecanitzat per torn i gravat usant electroerosió, s'aconsegueix estampar les xapes de cava amb un gravat en alt relleu, en aquest cas d'una vinya i el nom de la marca Cava Nussal.
+info

Figura en motlle

Mecanitzat de figura a motlle amb una meitat en una corredissa.
+info

Gravat en postís de motlle

Gravat mitjançant erosió en postís de motlle de cadira de plàstic, aconseguint un granulat en el gravat que o fa ressaltar respecte el fons polit.
+info

Revers de troquel per estampar medalles

Troquel en acer temperat amb gravats en alt relleu per fabricar el revers de medalles commemoratives.

Concretament per a una medalla rectangular que tindrà els seus gravats en baix relleu

+info
OMELLA GRAVATS | Tel +34 933 252 441 Fax +34 935 533 635 | Diputació 50 int 08015 Barcelona España | info@omellagrabados.com | www.omellagrabados.com